Meseria de „parinte” este una grea, complexa, este un job full tine, pentru tot restul vietii.

Pare contextul ideal dezvoltarii a zeci de mituri despre cum sa ai grija de micutul tau, nu?„ Plansul dezvolta plamanii”Nimic mai fals. Plansul nu ajuta la dezvoltarea plamanilor copiilor. Dimpotriva, este o practica pe atat de nejustifiata, pe atat de periculoasa, deoarece pot aparea episoade de apnee daca cel mic este lasat sa  planga.Copiii trebuie imbracati foarte grosNicidecum. Hainele bebelusilor trebuie sa fie comode deoarece acestia au nevoie de libertate pentru a se putea misca. Calitatea materialelor primeaza, la fel si croiala articolelor vestimentare, asadar, mare atentie.

We Will Write a Custom Essay Specifically
For You For Only $13.90/page!


order now

NU scoate bebelutul afara inainte de botezMedicii recomanda ca cei mici sa fie scosi zilnic din casa, pentru a se bucura de aerul proaspat, bineinteles, daca si conditiile meteo permit acest lucru. Este de la sine inteles ca acestia nu trebuie sa aiba fata acoperita cu o batista, asa cum se spune in popor. ?i inca ceva:  mamicilor, asfintitul va poate prinde fara probleme cu bebelusii afara, nu se intampla absolut nimic!Tundeti copilul des pentru a avea parul „bogat”Desimea parului este legata strict de aspectele genetice.

Pana la varta de 3 ani parul isi modifica textura, indiferent de cat de des este tuns.Daca bebelusul refuza sanul, e semn clar ca mama nu are un lapte bunExclus. Procesul de alaptare este unul extrem de complicat. Este nevoie de o sincronizare perfecta intre mama si nou nascut, iar aceasta se obtine in timp.„Bataia e rupta din rai”Abuzul nu trebuie permis in nicio forma a sa.

Micile gesturi ii pot afecta pe copii, impiedicandu-i sa se dezvolte armonios sau mai rau, le creeaza traume serioase de care scapa foarte greu.„ Nu face baie copilului zilnic pentru ca slabeste”Baia n-a omorat pe nimeni pana acum. Igiena este foarte importanta pentru cei mici si mama deopotriva. Imbaierea zilnica ar trebui sa faca parte din ritualul de ingrijire a celor mici. Astfel microbii sunt indeopartati iar bebelusii pot dormi linistiti.Nu saruta copilul in somn, ca-i furi somnulBa da. Va indemnam sa va sarutati copilul ori de cate ori doriti. Voi l-ati purtat in pantece, voi ii cresteti, voi ii adormiti in fiecare seara.

Deci da, aveti dreptul de a va arata afectiunea ori de cite ori simti.Nu-l da sa invete limbi staine de micCunoasterea mai multor limbi straine poate fi un avantaj pentru copilul tau. Obiceiurile se deprind inca de la varste fragede, asa ca nu este nicidecum o problema sa invete doua limbi in paralel.Copiii sunt adulti in miniaturaAcest tip de gandire poate fi extrem de periculos. Lucrurile trebuie explicate copiilor simplu, clar si concis. Acestia trebuie sa „cearna” informatiile si sa aleaga exemplele bune. Nu au imunitatea unui adult, iar anumite lucruri ii pot afecta, daca nu sunt corect percepute inca de la inceput.

Adultii sunt preocupati de starea copiilor lor, de la nastere si pana la maturitate. Este important ca ei sa aiba o viata lipsita de probleme medicale. Va recomandam sa optati pentru recoltarea celulelor stem la nastere, astfel, puteti asigura viata pe care cei mici o merita. Investiti in viitorul lor!Datorita facilitatilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeana GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare in domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice.

Baby Stem aduce in Romania experienta si calitatea germana a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice in vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Pentru mai multe detalii, vizitati Babystem.ro

x

Hi!
I'm Erica!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Check it out